Vad står du på?

Golv! Vad är de bra för? Förutom att stå på och placera grejor att fotografera på förstås. Dessutom kan du ju vara snygga på alldeles egen hand också, så man inte måste täcka dem med en massa mattor för att slippa se dem. Ungefär så ser det ut här hemma; tråkiga golv som jag gör mitt bästa för att dölja med olika mattor, vilket fungerar sådär. Mattor är bra på sitt vis, men för många av dem ger ett rörigt intryck, enligt min uppfattning. Så då är det bara att ta tjuren vid hornen och göra det enda rätta: skaffa nya golv, kosta vad det kosta vill!

Stort utbud
Jag började med att kolla hos Golvshop och se närmare på alla deras trägolv. Trägolv har ju en alldeles speciell charm och gör att vilket rum som helst känns mer levande, organiskt och dynamiskt. Det behöver heller inte kosta speciellt mycket oc h Golvshop har flera fina alternativ för under 400 kronor per kvadratmeter. Själv är jag på jakt efter ett rätt ljust trägolv, där man tydligt ser att det är trä, i form av oregelbundenheter och så. DalaFloda HardPine är huvudkandidaten just nu, men jag har inte bestämt mig ännu.