Unnar mig lite lata dagar

Det har varit bråda dagar för en ensamföretagare under sommaren. Det är ju faktiskt så att när de flesta av oss är lediga på sommaren så är det tillfället att ordna med de där stora högtiderna i människors liv, så som bröllop och dop. Det är också så att vädret spelar på vår planhalva denna tid, eftersom sommaren verkligen gör det möjligt att skapa helt unika bilder, som är svårt att få till under andra perioder av året. Det är med andra ord hög tid att fota under sommaren, och det är det många som tar den chansen. Dock är det inte många som känner sig helt bekväma bakom kameran, och helt rätt tar de hjälpa av proffsen. Så som jag!

Med den insikten så förstår ni säkert att det händer fruktansvärt mycket under sommaren för mig, och det i sin tur gör att jag absolut inte kan unna mig någon som helst semester under den här tiden – det händer helt enkelt alldeles för mycket. För det är inte enbart fotograferingstillfällena som tar tid, det handlar också om att förbereda plaster, ordna med utrustning och framför allt efterarbetet, så det är inte många lediga timmar som jag har under sommaren. Dock är det så att hösten börjar komma nu och det betyder också att intensiteten i arbetet går ner, vilket känns väldigt bra efter att ha kört hårt i tre månader. Det betyder att jag nu kommer att unna mig ledighet i trädgården, medan solen fortfarande är lite varm.

Uppdaterad uteplats

Jag har faktiskt hunnit med att shoppa under sommaren. Fokus har då legat på min uteplats, som verkligen inte såg speciellt vacker ut i början av året. Det var plaststolar, plastbord och någon trött, gammal träsoffa. Ingenting som är speciellt inbjudande med andra ord. Därför tyckte jag att det var läge att öppna webbläsaren och titta om jag kunde hitta något som kunde göra min uteplats betydligt bättre. Jag landade till slut på www.chilli.se, och lyckades hitta precis allt det som jag ville ha till uteplatsen. Det blev en rottingsoffa, ett stort bord och dessutom en alldeles fantastisk solstol. Så ni lär väl kunna gissa er till att jag verkligen längtar efter den här lediga tiden, då mina nya utemöbler verkligen kommer att användas till max!

beach-chairs-1149450_640