Tråkigheter innan jul

Förstår inte varför det finns folk med svårigheter att skilja på mitt och ditt. Vi hederliga människor som sliter och kämpar, betalar skatt och gör allt för att få en värdig vardag ska behöva utsättas för kriminellas brist på moral och etik. Precis när man börjar få rullians på sin verksamhet bryter sig någon eller några in i huset och knycker fotoutrustning.

Det va i slutet av förra veckan när jag va bortrest för arbete som jag fick inbrott i huset. Mycket av min kamerautrusning hade jag med mig men hemma låg ändå en hel del objektiv, kameror och linser som blev stulna. Försäkringarna täcker det mesta men självrisk måste ändå betalas och ersättningen är bara marknadsvärde och inte inköpspris. Varför just mitt hus? Kanske visste tjuven/tjuvarna om att jag har dyrbar kamerautrusning hemma, vem vet?

Kunde helt klart fått en bättre början av julen. Kanske får jag skylla mig själv lite, det är speciellt i juletider som tjuvarna håller sig framme och utnyttjar att familjer är bortresta. Nu vidtog jag åtgärder direkt för att slippa fler inbrott i framtiden. En av mina kunder har kontakter med företaget http://vikinglarm.se som är specialiserade på hemlarm och kameraövervakning. När jag berättade om den tråkiga händelsen fick jag ett bra erbjudande att installera ett komplett larmsystem med videoövervakning (http://www.vikinglarm.se/kameraovervakning/c85/) som är beställt. Väntar nu bara på att installatören ska komma och installera larmet.

Att sånt här ska behöva hända innan man förstår att man själv kan bli utsatt, suck. Ta hand om er och tänk till en extra gång speciellt såhär i juletiderna.

Får passa på att önska alla kunder och läsare en god jul och gott nytt år!