Syrrans tvillingar fyller år

leksaker

Måste hitta någon present, leksaker!

Som en del av en familj så förväntas det vissa saker av en. En av dessa saker är att man förväntas närvara vid större familjesamlingar, som kring bröllop, dop och julaftnar. Jag har inget större intresse av att spendera tid med min stora familj, många av dem har jag direkt svårt för i sättet de är, men ibland får man ta den kulan också och försöka umgås med de man faktiskt tycker om i gänget. En av dem är min syster, och vi brukar har riktigt roligt när vi ses, även om mycket av hennes tid går åt till att ta hand om sina tvillingar på snart fyra år.

Jag är inte heller speciellt mycket för att köpa presenter till människor, och dessutom ganska dåligt på att komma på vad det ska bli, speciellt med barn. Lyckligtvis så finns det sätt som kan hjälpa mig i min jakt efter bra presenter till de yngre, och då framför allt syrrans barn. Det känns inte lika jobbigt att köpa till dem, snarare roligt och eftersom att deras fyraårsdag snart är kommen är det dags att börja sondera terrängen igen efter bra presenter som uppskattas av de små liven.

Jag brukar kolla på Boink leksaker på webben när jag ska börja min leksaksjakt, och ofta är det också så att jakten slutar där. Det går att hitta mängder av roliga saker, och det kommer väl till pass vid dessa tillfällen. Snabbt och enkelt skickas det också hem till en, så det gör inget om man råkar ha glömt av sig lite, det brukar lösa sig väldigt snabbt ändå och jag hinner få det i tid!