Resultaten börjar komma

Ni som följer min blogg vet att jag var lite orolig över mitt stillasittande jobb och att jag hade lagt på mig några kilon för mycket. Jag berättade att jag skulle börja äta måltidsersättning istället för att ta en macka eller liknande när jag behövde något enkelt framför datorn, och nu har jag gjort det ett tag. Jag äter Nutrilett som finns både som bars, smoothies och shakes, och i kombination med lite mer motion och ett försök att äta nyttigt även när jag lagar mat så börjar jag faktiskt se resultat!

Jag har gått ner några kilo, och det märks inte minst på byxorna. När man måste ta in skärpet ett hål för att byxorna trillar ner så vet man att man har blivit smalare. Dessutom är Nutrilett väldigt gott. Jag trodde inte att det skulle vara så gott, men det är det. Jag brukar ofta känna mig sugen på en chokladkaka när jag sitter vid datorn, men nu äter jag istället en bar med choklad som är mättande, smakar gott och dessutom är nyttig. Jag beställer från svenskhalsokost.se eftersom det är billigare där än i butikerna här.

Jag känner verkligen att det här är rätt metod för mig. Jag kanske inte vill äta måltidsersättning resten av livet, men jag tror definitivt att jag alltid kommer att ha det som ett alternativ när jag inte har tid att laga mat. Man behöver ju inte sluta bara för att man är nöjd med sin vikt. Fast jag har en bit kvar innan jag har nått min målvikt, så jag kör på med det här ett tag till.