Håller på med lite bröllopsfotografering

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting, och det beror på att jag egentligen inte haft så mycket att säga. Saker rullar på, och även om jag inte blir fet av mitt fotograferande så måste jag väl ändå säga att det går okej. Det blir långsamt bättre och jag får fler och fler uppdrag, där inte alla kanske är så spännande och roliga. Men jag lär mig allting någonting nytt, oavsett uppdragens typ. Egentligen finns det inga dåliga fotograferingsjobb. Har man den inställning är någonting fel.

I stället handlar det om olika typer av utmaningar. Jag har arbetat en del som bröllopsfotograf under det senaste året, till exempel, och jag kan bara säga som så att det är riktigt utmanande (och välbetalt också!). Nu kanske jag inte ska bli bröllopsfotograf på heltid, men det är helt klart någonting som är jag inte har någonting emot. Om inte annat så för att det betalar räkningarna 🙂

Syrran har gift sig
Jag fick faktiskt använda mina nya kunskaper som bröllopsfotograf av familjeskäl i somras. Min syster hade äntligen bestämt sig för att det var dags för giftermål och jag blev helt enkelt lejd att sköta fotograferingen. Det gick bra, och syrran blev nöjd (i alla fall säger hon det). Bröllopet blev väldigt lyckat på alla vis. Vackert väder och så (det hölls utomhus), och många minnen för livet som det brukar heta.

Att hitta en bröllopspresent var heller inte det lättaste. Jag ville ju inte komma med någonting tråkigt (som klassikern brödrost) utan någonting lite mer personligt. Till slut blev det så att jag köpte ett fint armband till henne, en riktigt snygg och stilren sak i stål (någonting som jag visste att hon skulle uppskatta. Armbandet köpte jag från Blingit.se och säg ingenting till syrran, men det blev definitivt billigare än det ser ut att vara.

Det blev definitivt inte sommarens enda bröllop, utan jag är faktiskt i princip fullbokad ända in i september. Lite stressigt, men samtidigt är det skönt att veta att jag har garanterade inkomster för ett par månader framåt (och nog kommer att tjäna tillräckligt mycket för att kunna leva på det några månader till). Kanske till och med tillräckligt för att jag ska kunna unna mig någon liten extra lyx också.