Dags att försöka tappa några kilon

Som fotograf blir det ofta så att man blir sittande långa stunder vid datorn när man går igenom och redigerar bilder som man tagit. Med dagens teknik kan man ju nästan ta obegränsat med bilder, och då blir det en hel del bilder att välja bland. Sedan ska man som sagt fixa till de bilder man har valt ut, och det är inte gjort på en kvart. Speciellt inte om man som jag är perfektionist och lägger väldigt mycket tid på redigeringen.

Att bli stillasittande och försvinna bort i sin egen bubbla i fler timmar gör ofta att maten blir lidande. Man vill inte gärna avbryta för att laga mat, och det enkla alternativet blir då att antingen ta en macka eller någon liten chokladkaka som man har liggande i skafferiet eller att beställa hem en pizza. Det är med andra ord ingen speciellt hälsosam mat, och det i kombination med stillasittandet sätter sina spår. Jag känner att jag har fått några kilon för mycket nu, och det är hög tid att göra något åt det!

Jag har bestämt mig för att testa måltidsersättning från svensktkosttillskott.se. Det finns i olika former, som bars, soppor, gröt, shakes och annat, och det passar mig bra med tanke på att det är just sådant som är enkelt ett äta när man sitter och redigerar. Jag ska också börja äta tabletter som ökar fettförbränningen så att kilona förhoppningsvis ryker ännu lite snabbare. Mitt mål är en effektivare viktminskning än jag är van vid vilket dessa produkter börjat hjälpa mig med. Jag har beställt flera gånger från svensktkosttillskott.se där det finns massor av bra saker för intensiv viktminskning, så nu väntar jag bara på att nästa paket ska komma så att jag kan sätta igång!

Här hittar du mer information om deras produkter som bidrar till en intensiv viktminskning!
Effektivare viktminskning med produkter från Svensktkosttillskott.se